Boutique Hotel & Brasserie de Heerlyckheid

Het Zand 23, 7126 BG Bredevoort | Tel: +31 543 452 151 | Toon op kaart

De Brasserie is vanaf 5 september weer geopend van dinsdag t/m zaterdag. U bent van harte welkom voor koffie, lunch, etc.

De IJssalon is geopend op woensdag t/m zondag geopend van 14.00 - 20.00 uur.

Huize Sint Bernardus waar ooit de nonnen liefdevol verzorgden. Dit rijksmonument ligt aan het marktplein in hartje Bredevoort. De grote terrastuin van het hotel grenst aan het prachtige Vestingpark op de ooit afgegraven verdedigingswallen van Bredevoort. De Lourdes grot en de tbc-huisjes stammen nog uit de tijd dat het park diende als tuin van het sanatorium.

Brasserie De Heerlyckheid is een smaakvol ingericht restaurant met een heerlijk terras. Dagelijks kunnen gasten hier genieten van ontbijt, lunch of een uitgebreid diner. Ambachtelijk bereid met Inspiratie uit de goede klassieke Franse keuken, met af en toe een Aziatische twist. Wisselende menu’s met kwaliteit en betaalbaarheid als uitgangspunt. Van bitterbal tot kreeft, van oester tot carpaccio of gewoon een fijn belegd broodje; het kan allemaal.

Op loopafstand van Hotel & Brasserie De Heerlyckheid ligt het veelzijdige recreatiegebied Slingeplas met uitstekend zwemwater, een ruim zandstrand en veel vrije natuur. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen of vissen. Het gebied is gratis toegankelijk!

 

Website E-mail