Hotel Restaurant 't Welink

Aaltenseweg 73, 7091 ES Dinxperlo | Tel: 0315-654008 | Toon op kaart

Aan de rand van het Welinkbos, liggend tegen de grens van Duitsland, vind u in het gemoedelijke dorpje Dinxperlo een kleinschalig en huiselijk familie Hotel Restaurant waar service en een glimlach nog voorop staan.

 

Het zal u bij Hotel Restaurant 't Welink aan niets ontbreken. Onze prachtige Achterhoekse omgeving is grensverleggend met de auto, op de fiets of al wandelend te ontdekken.

Overal zijn mooie routes voor u uitgezet of u kunt knooppunten volgen over uitgestrekte boerenlandweggetjes.

 

Wij beschikken over 6 ruime kamers voor 1 of 2 personen en 1 familiekamer waar u met maximaal 4 personen op kunt verblijven. Deze familiekamer is tevens geheel rolstoeltoegankelijk, met aanpassingen aan wasbak, douche en beugels op het toilet.

 

Alle kamers zitten op de begane grond en hebben een eigen entree die van buitenaf toegankelijk is. Verder heeft iedere kamer een luxe badkamer met regendouche en een verhoogd bed met 2 aparte matrassen.

 

In ons restaurant krijgt u een eerlijke en vers bereide maaltijd voorgeschoteld.

U kunt bij ons terecht voor ontbijt, lunch, diner, high tea/ beer of wine, een lekkere kop verse bonenkoffie of om gemoedelijk te borrelen bij de openhaard.

 

Ook op ons terras is het heerlijk vertoeven. Genietend van het bosrijke uitzicht met tjilpende vogels op de achtergrond kunt u op ons terras van de zon genieten, maar ook heerlijk onder de bomen in de schaduw zitten.

Een koud getapt biertje of een cocktail met een heerlijke hapjesplank maken het "Dinxper leven gevoel" helemaal af!

 

Neem eens een kijkje op onze website www.restaurantwelink.nl en LIKE onze Facebookpagina  @hotelrestaurantwelink om ons te volgen!

 

Graag tot ziens bij de familie Hijink en medewerkers van Hotel Restaurant 't Welink

 

 

Website E-mail