Motorette Vespa verhuur & arrangementen

Groot Deunkweg 12, 7122 RS Aalten | Tel: 06 51710858 | Toon op kaart

Motorette biedt u de exclusieve mogelijkheid aan om een echte Italiaanse Vespa te huren en daarmee de mooie Achterhoek te ontdekken. Of u nu met z´n tweetjes, vrienden, collega’s of met familie bent, met de Vespa’s van Motorette beleeft u gegarandeerd een gezellige en bijzondere dag. U krijgt van ons een duidelijke routebeschrijving waarmee tal van pittoreske dorpjes, mooie en interessante bezienswaardigheden worden aangedaan.

Een Vespa toertocht kan heel goed gecombineerd worden met een andere activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een excursie door de wijngaard, een kook-workshop, een kijkje op de kaas- of ijsboerderij en nog vele andere mogelijkheden. U kunt de dag indelen zoals u zelf wilt!

Zie ook de verschillende arrangementen op onze website. Gegarandeerd een leuke dagje uit met vrienden, familie, bedrijfsuitje, of zomaar.........

Geef eens een dagje Vespa huren kado! Heeft u feestje, of wilt iemand eens verrassen dan hebben wij voor u een orgineel kado-idee: De Motorette Geschenkbon! De invulling kunt u geheel zelf bepalen; lever de tekst voor de bon bij ons in en wij geven de geschenkbon een persoonlijk tintje. Neem contact met ons op voor informatie / bestellen.

• Voor het huren van een Vespa is een aantoonbaar geldig bromfietscertificaat of autorijbewijs verplicht.
• Geen helmplicht en gebruik maken van de fietspaden
• Er zijn kinderzitjes aanwezig zodat ook families met kinderen veilig kunnen toeren.
• De scooters dienen mimimaal 24 uur van tevoren gereserveerd te worden.

Openingstijden: altijd
Bijzonderheden: tevens Velorette groepsfiets verhuur

Website E-mail