Vakantiehuis Op 't Fort

Legtersdijk 6, 7121 KC Aalten | Tel: 0543 471 511 | Toon op kaart

Vakantiehuis Op ‘t Fort
De rust en ruimte ervaren van een boerenlandschap met uitgestrekte weilanden en gemoedelijk grazende koeien. Uitnodigende bosranden in een glooiende omgeving, met schitterende landweggetjes om te wandelen en te fietsen. Wakker worden door het vroege gezang van de vogels op het erf of door de kwakende kikkers in de poel.
Genieten van een lekker ontbijt in de buitenlucht.
Op ‘t Fort biedt de mogelijkheid om te genieten van de rust en de ruimte, die in de Achterhoek nog te beleven is. Om het huis lopen regelmatig reeën, hazen, konijnen en fazanten rond. De steenuil broedt op het erf en regelmatig nestelen een eend, een meerkoet of waterhoentje bij de poel.
U kunt bij ons terecht voor een verblijf van een (lang) weekend, midweek of week  in het tot vakantiehuisje  verbouwde Spieker. Het Spieker is geschikt voor  2/ 3 personen en heeft uitzicht op de poel.
Ons vakantiehuis is landelijk gelegen in het buitengebied van Aalten (4 km van het centrum) vlakbij de Duitse grens.

U WORDT GASTVRIJ ONTVANGEN DOOR:
JOOST BEERNINK EN MARJA WAAL
In 2002 hebben wij boerderij ‘t Fort uit 1936 gekocht, een lang gekoesterde wens en verbouwd tot een woonboerderij voor ons gezin. Nu de kinderen uitgevlogen zijn, hebben wij er een vakantiebestemming aan toegevoegd.

Website E-mail