Boerderijcamping De Mebel.

Hoge Heurnseweg 14, 7095 CH De Heurne | Tel: 0315 654364 | Toon op kaart

BELEEF HET BUITENLEVEN OP ONZE BOERDERIJCAMPINGING IN DE ACHTERHOEK DE MEBEL.

SFEERVOL KAMPEREN

Onze boerderijcamping n de Achterhoek met 30 mooie, ruime plaatsen vindt u achter onze boerderij. Vanaf uw kampeerplaats heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en onze grazende dieren. En ’s avonds kunt u genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden wij gratis WiFi op het gehele terrein. voor en na seizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

Gaat u het ook proberen? Winterkamperen nu ook mogelijk van half december tot half januari.

Het ultieme buitenleven beleven én ook genieten van luxe en comfort? Dat kan ook bij De Mebel. Op deze kleine boerderijcamping in de Achterhoek heeft u de keuze uit een safaritent, een zespersoons stacaravan en een zomerhuisje.
Huur voordelig een van onze sfeervolle accommodaties!

Boerderij de Mebel

BELEEF DE BOERDERIJ VAN DICHTBIJ!

Bij De Mebel vindt u een kleinschalig boerenbedrijf met melkkoeien, jongvee, kalfjes en wat akkerbouw. Iedereen is welkom om te komen kijken en helpen bij het ophalen, voeren en melken van de koeien.

Ook vindt u bij ons een kleine wei met aaibare dieren, zoals kippen, geitjes, kalfjes en varkens. En huis­dieren? Die zijn bij ons van harte welkom!

Winterkamperen

VANAF HALF DECEMBER TOT EN MET HALF JANUARI ZIJN WE WEER OPEN! VRAAG NAAR HET MAANDTARIEF!

Lekker genieten van de winterse natuur in de Achterhoek. U kunt een heerlijke wandeling maken of lekker bij een vuurtje zitten met een glaasje Glühwein! Er is verwarmd sanitair, we hebben vuurkorven en een vuurschaal met bbq rooster.

19 en 20 december is er de jaarlijkse survivaltocht Dinxperloop survivalwedstrijd. Er is een hindernis op de camping gebouwd zodat u het van dichtbij kunt volgen. Ook organiseren we in 2020 een winterwandeltocht vanaf de camping.

Op oudejaarsdag is er het traditionele carbidschieten met melkbussen; een gezellig gebeuren voor iedereen.

Er zijn voldoende activiteiten in de omtrek georganiseerd als u er eens even op uit wilt: Winteractiviteiten in de buurt 

Onder andere midwinterwandelingen, voorstelling in de schouwburg, mountainbike tocht of kinderspeurtocht.

Website