Boerderijcamping De Mebel.

Hoge Heurnseweg 14, 7095 CH De Heurne | Tel: 0315 654364 | Toon op kaart

Boerderijcamping De Mebel.

Hoge Heurnseweg 14, 7095 CH De Heurne  Tel: 0315 654364 

BELEEF HET BUITENLEVEN OP ONZE BOERDERIJCAMPING IN DE ACHTERHOEK SFEERVOL KAMPEREN

Onze boerderijcamping n de Achterhoek met 30 mooie, ruime plaatsen vindt u achter onze boerderij. Vanaf uw kampeerplaats heeft u een prachtig weids uitzicht op de weilanden en onze grazende koeien. En ’s avonds kunt u genieten van de donkere sterrenhemel en een warm knapperend vuurtje. Verder bieden wij gratis WiFi op het gehele terrein. Voor de kinderen is er van alles te beleven. Er zijn een heleboel skelters en fietsjes en het speelveld bevindt zich op het midden.

Voor en na seizoenplaatsen zijn beschikbaar in overleg.

Het ultieme buitenleven beleven én ook genieten van luxe en comfort? Dat kan ook bij De Mebel. Op deze kleine boerderijcamping in de Achterhoek heeft u de keuze uit een 6 persoons Luxe safaritent met sanitair, een zespersoons stacaravan met sanitair , een Safaritent Woodlodge en een zomerhuisje voor 2 tot 4 personen.
Huur voordelig een van onze sfeervolle accommodaties!

Boerderij de Mebel

Bij "De Mebel" vindt u een kleinschalig boerenbedrijf met melkkoeien, jongvee, kalfjes en wat akkerbouw. Iedereen is welkom om te komen kijken bij het ophalen, voeren en melken van de koeien. Wat een beleving voor een kind om die koeien van dichtbij te zien en te ontdekken dat de kippen elke dag weer een eitje leggen.  Er is er een kleine wei met aaibare dieren, met kippen en geitjes.

Opa's en oma's kunnen gebruik maken van onze actie : Een (1) kleinkind mag gratis mee!

of kinderspeurtocht.

Website