Camping Goorzicht

Boterdijk 3, 7122 PC Aalten | Tel: 0543 461 339 | Toon op kaart

Camping Goorzicht is een 4 sterren camping en ligt in een bosrijke omgeving aan de rand van natuurreservaat Het Goor. Ook ligt aangrenzend aan de camping het MTB parcours.
Op camping Goorzicht geniet u van de vele faciliteiten, de rust van het buitenleven. Daarnaast kunt u wandelend en fietsend alle prachtige plekjes van Aalten ontdekken. Gastvrijheid, service en betrokkenheid staan bij ons centraal.

Op onze camping kunt u kiezen om te kamperen. Maar wilt u graag wat meer luxe en comfort? Dan kunt u bij ons een safaritent, blokhut, slaapvat of chalet huren. Camping Goorzicht heeft het allemaal!

Het verwarmde sanitair gebouw is modern en goed onderhouden.

Er is zwemplezier voor jong en oud. Camping Goorzicht beschikt over 2 verwarmde buitenzwembaden die het gehele seizoen, van mei t/m september, geopend zijn. Het peuterbad heeft een leuke glijbaan die zorgt voor veel zwemplezier. 

Voor fiets- en wandelliefhebbers beschikken wij over een aantal prachtige wandel en fiets routes. Vanaf de camping start er direct een knooppunten route. Zo kunt u de mooie natuur van Aalten en zijn omgeving verkennen.

Op camping Goorzicht vindt u een snackbar. De snackbar ligt aan het zonnige terras zodat u buiten kunt genieten van uw patatje en snacks. Bij slecht weer kunt u terecht in onze zaal waar u aan één van de tafels uw patatje en snack kunt nuttigen.

De speeltuin van camping Goorzicht is de plek waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven in de speeltuin. Neemt u lekker plaats aan de bar of lekker in de zon op het terras, terwijl uw kinderen zich prima vermaken. 
In onze speeltuin vindt u: trampolines, glijbanen, klimtoestellen, schommels, een draaimolen en een wipwap. Het absolute hoogtepunt van de speeltuin is misschien wel het grote springkussen. Hierop kunnen kinderen zich uren vermaken! Bij mooi weer is het heerlijk spelen bij de waterspeelplaats. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen met water en zand.


Boterdijk 3, 7122PC in Aalten
0543-461339
info@goorzicht.nl
www.goorzicht.nl
www.goorzicht.de 
 

Website