Minicamping Nieuw Kempink

Kempinkweg 4, 7122 JC Aalten | Tel: 0543-476068 | Toon op kaart

Minicamping Nieuw-Kempink in Aalten is een rustige camping, in het buitengebied van het prachtige dorp Aalten in Gelderland. De camping heeft luxe voorzieningen, die worden aangeboden tegen scherpe tarieven. 
Er is in de directe omgeving van de camping genoeg te beleven en daarnaast is er natuurlijk ook vertier op de camping zelf. 
Als u hier komt voor rust, ontspanning en ook gezelligheid dan bent u bij minicamping Nieuw-Kempink in Aalten aan het goede adres. 


Faciliteiten
De camping bestaat uit drie velden, die door groenstroken van elkaar gescheiden zijn, en een groot veld met een wat opener karakter, waar speeltoestellen aanwezig zijn. Alle plekken zijn voorzien van een 8 ampère elektra aansluiting en daarnaast zijn alle plaatsen voorzien van verharding onder de voortent, een waterkraan en riolering.

Er zijn ook enkele tentplekken zonder verharding. Ook is er gratis WIFI op de plek. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen of u een zonplek wilt of juist een schaduwplek, wilt u een uitzicht over de landerijen, of wilt u beschut zijn voor de wind ? Bij Nieuw Kempink is de keuze aan u.

Voor de kinderen zijn er speeltoestellen, zodat ze zich niet hoeven te vervelen en in de omgeving zijn er veel mogelijkheden voor vermaak.


Het sanitairgebouw is voorzien van: 4 toiletten, 4 afsluitbare wascabines (met 1 babyruimte), 1 urinoir, 4 douches, 1 mindervalide ruimte met toilet, douche en wastafel. Verder zijn er  4 afwasplaatsen, koelkast met vriesdeel, wasmachine en centrifuge en dit alles is inbegrepen. 
 

Omgeving : Minicamping Nieuw-Kempink ligt aan de rand van het dorp, zodat alle faciliteiten die Aalten te bieden heeft binnen vijf tot tien minuten met de fiets te bereiken zijn. Ook kunt u ook een uitstapje maken naar het subtropische zwembad en het gewone zwembad binnen een straal van 5 kilometer om de camping. Dan is er nog een recreatieplas waar u ook kunt vissen, en waar Gelderland natuurlijk om bekend staat, zijn er tal van fietsroutes in de omgeving te vinden. 
 

Website E-mail