Natuurhuisje Aalten

Loohuisweg 7, 7121 JL Aalten | Tel: 06 12324185 | Toon op kaart

Vrijliggend vakantiehuis aan een natuurvijver voor maximaal vier personen. De woning ligt op een kleinschalig bungalowpark in het buitengebied van Aalten. Hier vind je rust, ruimte en privacy. Even weg van alles. Alle tijd om bij te komen, geconcentreerd te werken en om de omgeving te verkennen.

Natuurhuisje Aalten heeft een goed uitgeruste, moderne keuken en een comfortabele zithoek. De woning heeft centrale verwarming, maar je kunt ook de houtkachel aansteken. De glazen achterpui maakt de leefruimte lekker licht. Je hebt vrij zicht op de vogels en eekhoorns in de tuin en natuurvijver. Vanuit de tuin kijk je over de landerijen met Achterhoekse boerderijen.

Verschillende wandel- en fietsroutes komen langs de vakantiewoning. Op steenworp afstand vind je het gezellige dorp Aalten met supermarkten en een gezellig centrum. In het huisje vind je voldoende informatie om de Achterhoek te ontdekken.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en rechtstreeks boeken: bezoek de website of bel/app Elvira Nijkamp, tel. 06-12324185.

 

Website E-mail