Vakantiehuisje Grenzeloos, in het buitengebied tussen Aalten en het historische stadje Bredevoort

Loohuisweg 7, 7121 JL Aalten | Tel: 0543-452941 | Toon op kaart

Welkom bij vakantiehuisje Grenzeloos in het buitengebied tussen Aalten en Bredevoort.
Dit gebied ligt in het prachtige nationaal landschap rondom Winterswijk. Dit landschap is halfopen met afwisselend kleine percelen en grote essen met daarnaast bosjes, lanen, houtwallen en af en toe hoogveen. Mede door de essen is het reliëf opvallend. Ook kenmerkend zijn de beken in smalle dalen. Ten slotte is de bebouwing vervlochten in het landschap: oude boerderijen, gehuchten en grotere nederzettingen. 
Het huisje ligt op een kleinschalig bungalowparkje met allemaal particuliere eigenaren.

Er zijn geen voorzieningen, maar het winkelcentrum van Aalten ligt op een paar kilometer afstand. Het stadje Bredevoort (met een warme bakker, een SPAR supermarkt, Intratuin, etc. ) ligt ook op een paar km afstand. De grens met Duitsland is vlakbij, Bocholt is een grotere plaats vlak over de grens met een uitgebreid winkelcentrum. 


Vakantiehuisje Grenzeloos is gebouwd als een split-level woning. Op de begane grond is de entree, woonkamer met zithoek en de keukenhoek plus eettafel. Enkele traptreden naar boven is een slaapkamer met tweepersoonsbed en douche/toiletruimte. Enkele treden naar beneden is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een kleine kamer met eenpersoonsbed. Er is gratis wifi beschikbaar. Het huisje is ook geschikt voor verblijf in de wintermaanden. Op de website van Grenzeloos vindt u uitgebreidere informatie:
www.vakantiehuisje-achterhoek.nl
Bezoek ook ons boekwinkeltje Veelheden Hoe, magazijn van vergeten boeken. U vindt ons aan de Landstraat midden in het historische centrum van Bredevoort.
Van harte welkom in de Gelderse Achterhoek!

http://www.vakantiehuisje-achterhoek.nl

veelhedenhoe@gmail.com

Telefoon 0543-452941

Copyright foto's: ©Vakantiehuisje Grenzeloos in de Achterhoek

Website E-mail