Vakantiewoning Het Kruudhuuske

Navisweg 4A, 7122 ME Aalten | Tel: 06 23258001 | Toon op kaart

Het Kruudhuuske staat vrij en ligt ongeveer 40 meter van de boerderij en er is parkeergelegenheid aanwezig. Het prachtige uitzicht over het veld strekt kilometers ver en aan de andere kant ligt een houtwal waar zich fazanten, konijnen, patrijzen en vele andere vogels ophouden. 

Het huisje heeft een voor- en achteringang. Via de vooringang staat u in de woonkamer en open keuken en via de achteringang bij het halletje en toilet/douche. De keuken is voorzien van een koelkast, gasstel, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron, kookgerei en serviesgoed. In het woongedeelte is een gezellige zithoek waar ook de eethoek staat. Tegenover de keuken is een tweepersoons slaapkamer. Er is een radio, televisie, DVD-speler, lectuur, spelletjes en wifi aanwezig.

Uw bed is opgemaakt bij aankomst. Er kunnen 2 extra bedden in de woonkamer opgemaakt worden. 

Wilt u een ontbijt dat is mogelijk, graag bij reservering aangeven.

Het Kruudhuuske ligt aan verschillende fietsroutes (o.a. de Heurneroute) en er is een fietsknooppunt welke vlak bij het zandpad start. Vanaf het Kruudhuuske naar ander plaatsen: Aalten 5 km, Varsseveld 6 km, Dinxperlo 7,5 km, Lichtenvoorde 10,5 km, Doetinchem 20 km, Winterswijk 16,5 km, Bocholt 17 km en Anholt 13 km. 

Er is informatie aanwezig van fiets- en wandelroutes, musea, dierenparken, speeltuinen, zwembaden, restaurants en andere bezienswaardigheden.
Facebook: Bed&Boterham ‘T Kruudhuuske

Website E-mail