Vakantiewoning De Oude Zondagschool

Sondernweg 9, 7122 LH Aalten | Tel: 06 -105 49 512 | Toon op kaart

 

De Oude Zondagschool is een monument uit 1924 en is een sfeervol, comfortabel en verrassend ruim vakantiehuis, geschikt voor zomer en winter. Het ligt volledig vrijstaand met zicht over de weilanden. Naast het huis ligt een privé bos.

Oorspronkelijk had het schooltje twee lokalen, nu een ruime woonkamer/keuken. Jarenlang heeft het dienst gedaan als zondagsschool voor de plattelandsjeugd. Ook binnen is de historie van het pand voelbaar. Het is goed toeven aan de oude eettafel met prachtige zichten op weilanden en bos. De zithoek heeft comfortabele meubelen en de moderne keuken is van alle gemakken voorzien. In de twee gezellige slaapkamers boven staan vijf bedden van hotelkwaliteit. De bedden kunnen naar wens als één- of tweepersoonsbed opgesteld worden. In het derde kleine kamertje staat een zesde bed. Een luxe badkamer met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet. De Oude Zondagschool is zeer goed geïsoleerd en heerlijk comfortabel in de winter, we maken gebruik van groene energie. Er is supersnel internet en interactieve televisie via een glasvezelaansluiting aanwezig.

Aan de achterzijde is een ruim terras,voor kinderen is het bos een heerlijke speelplek. Er zijn twee eigen parkeerplaatsen en een afdakje om fietsen te stallen, twee fietsen staan voor u klaar. 
 

Website E-mail