Vakantiehoeve Tertulia dos porcos

Leemhorstdijk 4, 7122 NV Aalten | Tel: 0543 461 244 06 30988594 | Toon op kaart

Boer-gondisch genieten van de natuur, de stilte en het echte boerderijleven! Kom en laat u verrassen door al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft.

Het achterhuis van deze monumentale boerderij is omgetoverd tot een gemoedelijk boerenlandleven appartement. Een ideale plek voor een zorgeloze vakantie!
Vakantiehoeve Tertulia dos porcos ligt prachtig vrij en rustig in het buitengebied van Aalten.

Vanuit de woonkamer heeft u een prima zicht op onze hoogstam fruitboomgaard, de monumentale schoppe, een authentiek hoenderhok en het wei- en akkerland. Het ruime appartement is geschikt voor maximaal vier personen en is in boerenlandleven-stijl ingericht. U geniet er van alle comfort. Het is geheel gelijkvloers. Er is een grote woonkamer met open keuken, twee slaapkamer met opgemaakte (senioren-) bedden, een ruime badkamer met douche en toilet en een tweede toilet in de hal. Het appartement beschikt over vloerverwarming en wifi. Bad en keukenlinnen zijn aanwezig evenals een babybox, -badje en bedje en een kinderstoel. 
Wij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u de hectiek van alledag snel zult laten varen!
 

Website E-mail